English Version English Version
Szolgáltatások
Projektadminisztráció
Pályázatfigyelés
Pályázatírás
Projektmenedzsment
Minőségbiztosítás
Partnerkeresés
Pályázatfordítás
Tanácsadás
Pályázatírás - Tiszta verseny!
Pályázatírás
Cégünk foglalkozik mikro-, kis- és középvállalkozások számára hazai és EU-s források feltérképezésében. Az érdeklődők számára igyekszünk tanácsot adni, akár konkrét elképzeléssel, pályázási szándékkal fordul hozzánk, akár ha csupán egy jó ötlete van, és ahhoz keres anyagi támogatást. Amennyiben elakad pályázatírás közben, és tanácsra van szüksége, természetesen állunk rendelkezésére.

Nonprofit szervezetek számára szolgáltatásainkat a www.harmonium.hu oldalon kínáljuk.

Az új felhívások elérhetők a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség hivatalos weboldalán: 

www.nfu.hu

A pályázati adatlapok szakszerű kitöltése, a pályázó szervezet céljainak, terveinek logikus megfogalmazása, szövegbe szerkesztése, a szükséges mellékletek, nyilatko­zatok bekérése, szabályszerű csatolása.

A pályázati anyagok elkészítéséhez cégünk kellő szakmai háttérrel rendelkezik. Stilisztikai, gazdasági, pénzügyi, területen egyaránt felkészült szakemberekkel dolgozunk, akik emellett több éves tapasztalattal rendelkeznek a pályázatírásban is.

Ügyelünk arra, hogy a pályázatok kivitelezésénél minden tekintetben pontos, érthető, logikus, mindeközben formailag szabályos és esztétikus munkát adjunk ki a kezünkből. Egyszerre tartjuk szem előtt a beadó és a bíráló szempontjait is.

A pályázati program kidolgozása során folyamatos a kapcsolat az Ön cége és a pályázatírók között, így ön ellenőrizheti munkánkat, illetve az együtt gondolkodás révén sikeresen tárhatunk fel további lehetőségeket a forrásszerzésre, avagy az Ön cégének fejlesztésére a kiírt pályázatok alapján.

A pályázatok formájukat tekintve egy adatlapból, a pályázati projekt szöveges kifejtéséből és a csatolandó mellékletekből állnak, bizonyos esetekben megvalósíthatósági tanulmány, üzleti terv, angol nyelvű összefoglaló is szükséges. A megírás folyamán rendkívül fontos a pontosság, a kidolgozottság, az indokoltság. Az elemzéseket minden esetben magas tartalmi és formai követelmények figyelembevételével kell elvégezni.

Az együttműködés nélkülözhetetlen, hiszen a pályázatírónak feltétlenül meg kell ismernie az adott vállalkozást ahhoz, hogy értelmezni tudja a pályázati célkitűzéseket, illetve a maximális támogatást tudja nyújtani a pályázó partnernek nem csak az egyes projekteket tekintve, hanem egyúttal a globális fejlődési folyamatba integrálva a részprogramokat. Ehhez konkrét adatokra, kimutatásokra, felmérésekre, referenciákra lesz szükségünk – természetesen teljes diszkrécióval kezeljük a rendelkezésünkre bocsátott információkat.

Idejét tekintve az adatok és tervek begyűjtése után átlagosan 10-15 napot, komplexebb, nagyobb volumenű pályázatok esetében akár 25-30 napot is igénybe vehet a kidolgozás.

 
Amegrant Webdesign