English Version English Version
Szolgáltatások
Projektadminisztráció
Pályázatfigyelés
Pályázatírás
Projektmenedzsment
Minőségbiztosítás
Partnerkeresés
Pályázatfordítás
Tanácsadás
Pályázatírás - Tiszta verseny!
Projektmenedzsment

Sikeres pályázatok esetében a projekt nyomon követése, monitoring jelentések és háttér-dokumentációk megfelelő szakszerűséggel történő elkészítése, a pályázat zárásakor esedékes szakmai elemzés, értékelés.

A pályázati elbírálások hazai tekintetben 2-3, Uniós viszonylatokban akár 5-6 hónapot is igénybe vehetnek. A pályázatok élete azonban nem ér véget az elbírálással. A végleges eredményhirdetést követően az elnyert összeg felhasználásáról, a projekt teljesítéséről rendszeresen megküldött beszámolókkal és pontos elszámolással kell visszajelzést adnia valamennyi pályázó szervezetnek. A rendszeres beszámolók, jelentések, elszámolások nem szabályszerű elkészítése, elmaradása esetén a kiíró szervezet anyagi támogatását megvonhatja.

A nyertes pályázatok további kezelése ugyanolyan szakértelmet kíván, mint azok megírása. Szervezetünk felkészült a pályázatok utómunkálatainak professzionális kivitelezésére. Munkatársaink gyakorlottak a monitoring-folyamatok területén is, s mivel a pályázatok megírása során kellő ismeretet szereznek az Ön cégéről, annak terveiről, magáról a pályázatról, gond nélkül, hatékonyan és pontosan képesek részt venni az akár több évig is eltartó megvalósítási folyamatban. Megbízás esetén a jelentéseket, elszámo­lásokat mindig időben, szakszerűen készítik el. Társaságunk vállalja, hogy megfelelő szakembert közvetít ki a projektmenedzsment ellátására.

Segítségünkkel Ön garantáltan nem esik el semmilyen már megítélt támogatástól a kivitelezés során.

Árajánlat

 
Amegrant Webdesign