English Version English Version
Szolgáltatások
Projektadminisztráció
Pályázatfigyelés
Pályázatírás
Projektmenedzsment
Minőségbiztosítás
Partnerkeresés
Pályázatfordítás
Tanácsadás
Pályázatírás - Tiszta verseny!
Partnerkeresés

A társulások számára meghirdetett pályázatokon való induláshoz partnerek keresése, ezzel még több forrásszerzési lehetőség kiaknázása.

A pályázatok alkalmával a partnerségnek, a konzorciumi pályázatbeadásnak elsősorban az Európai Uniós kiírásoknál van jelentősége. Számos területen és pályázható témakörben ma már alapkövetelmény az ilyen jellegű szakmai érdekcsoportok kialakítása.

Mivel cégünk évről évre egyre több vállalattal, civil szerveződéssel kerül kapcsolatba határokon innen és túl, kínálja magát a lehetőség, hogy ezeket a szervezeteket megismertessük egymással, illetve alkalmilag összefogásra sarkalljuk őket. Egyre több pályázatot ínak ki azzal a feltétellel, hogy konzorciumi háttérrel létrehozott csoportok pályázzanak.

A hozzánk forduló szervezetek számára rendkívül gyorsan tudunk partnert keresni céljaik megvalósítása érdekében. Az így létrejött összefogások által beadott pályázatokat nagy biztonsággal és a lehető legrövidebb idő alatt készítjük el, hiszen általunk jól ismert szervezetekről van szó – ez nem jelent számunkra dupla munkát.

Az egyes partneri szerveződések itt a pályázatok alkalmával történő együttműködést jelentik. A közvetítések alkalmával sok esetben az önkormányzatok, állami intézmények és a civil szféra szereplői is aktívan bevonhatók az egyes társulásokba. Ismerünk olyan szervezeteket is, melyek kiemelt együttműködők.

Árajánlat

 
Amegrant Webdesign