English Version English Version
Szolgáltatások
Projektadminisztráció
Pályázatfigyelés
Pályázatírás
Projektmenedzsment
Minőségbiztosítás
Partnerkeresés
Pályázatfordítás
Tanácsadás
Pályázatírás - Tiszta verseny!
Minőségbiztosítás

A pályázatok beadása nem jelenti a pályázati tevékenység végét, Társaságunk teljes körű szolgáltatásának keretében a projektek menedzselését, az időközi jelentések, az elszámolások elkészítését, valamint a projekt szakmai és pénzügyi zárását és az öt évig tartó nyomonkövetést.

A magas minőséget, a garanciát a pályázatok szakszerű megvalósítására eddigi projekt lebonyolítási tapasztalatunk garantálja. A pályázatok leadása után a PEJ-ek, azaz a Projekt Előrehaladási Jelentések elkészítése, leadása, a hozzá kapcsolódó dokumentáció elkészítése képzett szakértő munkatársat igényel. A pályázati folyamat egésze hivatás, mára egy rendkívül komplex munkafolyamattá vált. A pályáztató szervek maximálisan magas formai és tartalmi követelményeket támasztanak a projektidőszak során is. Mindez azért is nagyon fontos, mert az Uniós projektek részben-, vagy egészében utófinanszírozásosak, így a tökéletes projekt lebonyolítása feltétele a támogatás folyósításának.

A pályázati projekt lezárása a szakmai és pénzügyi végbeszámoló leadásával még nem ér véget. A projekttel kapcsolatban további kiegészítő- és utólagos munka merül fel, melyek ellátását cégünk – igény szerint – szintén magára vállalja. Ide értjük, hogy a projektek zárása utána további 5 évig szükséges a Projekt Fenntartási Jelentések elkészítése, valamint a monitoring indikátorok továbbítása. Továbbá szinte minden esetben a pályázó további ötleteihez, projektjeihez is szeretne támogatási forráshoz jutni, így több pályázatot is elkészítünk a megrendelőnek. Illetve a projekthez kapcsolódó, kiegészítő pályázatok sem kerülik el figyelmünket.

Közös érdekünk, hogy az Ön pályázata, ezáltal vállalkozása vissza nem térítendő támogatást nyerjen, az elnyert összeget pedig megfelelően tudja felhasználni.

Árajánlat

 
Amegrant Webdesign