English Version English Version
Szolgáltatások
Projektadminisztráció
Pályázatfigyelés
Pályázatírás
Projektmenedzsment
Minőségbiztosítás
Partnerkeresés
Pályázatfordítás
Tanácsadás
Pályázatírás - Tiszta verseny!
Cégünk

A Gutjahr Kft. 2000 óta foglalkozik jelen formában pályázatírással. Tisztában vagyunk vele, hogy a hazai és Európai Uniós pályázatírási munka szakembereket kíván. A szakembereket pedig a tapasztalat teszi mesterré. Kollégáink évek óta pályázatírással foglalkoznak, emellett folyamatos képzésekkel és továbbképzésekkel teszik naprakésszé tudásukat.

Amennyiben elakad pályázatírás közben, és tanácsra van szüksége, természetesen állunk rendelkezésére.Szakértelmüket tovább erősíti a gazdasági szférában korábban szerzett tapasztalat. Munkatársaink között szerepel környezetmérnök, szakfordító, külkereskedő, közgazdász, informatikus, újságíró, könyvelő emellett alkalomszerű az együttműködés egyéb szakemberekkel. Eddig megszerzett gyakorlatuk alapján szinte mindennemű projekt elkészítésére alkalmasak. Munkájukért cégünk felelősséget vállal.

 

Elsődleges célunk, fő profilunk a mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása. Munkatársaink közül többen rendelkeznek médiás múlttal, így kiemelt gyakorlattal rendelkezünk a különböző médiaprojektek kivitelezésében, valamint civil szervezetek felkészítésére a források fogadására.

Az évek során azt tapasztaltuk, hogy a kisebb cégeknek komoly segítségre van szükségük, még nincs elég gyakorlatuk a pályázatírás területén, elképzeléseiket nehezen hangolják össze a pályázatok formanyelvével, speciális követelményeikkel, esetleg tudomást sem szereznek a számukra ideális kiírásokról.

További probléma a cégek pályázásra való felkészületlensége. A pályázatok elkészítése során minden eszmét, célt, tevékenységet papírformába kell önteni. Amennyiben a szervezet nem rendelkezik a tervezett tevékenység leírásához, indoklásához szükséges háttér-dokumentációval (hatástanulmányok, marketing-, üzleti-, és PR-terv, célcsoport-analízis, módszertan, stb.), a projekt átfogó tervének elkészítéséhez segítséget, tanácsot, vagy konkrét munkavégzést (PR-terv, módszertan) kínálunk.

Eddig kialakult kapcsolatrendszerünk révén támogatjuk az egyes pályázatokhoz szükséges partnerkapcsolatok kialakítását, illetve felhívjuk ügyfeleink figyelmét az ilyen lehetőségekre, hogy valóban semmilyen lehetőséget ne szalasszanak el.

Cégünk a közvetlen kommunikáció és az egyéniség, rugalmasság híve. A hozzánk forduló szervezetekkel igény szerint folyamatosan kapcsolatban állunk, egyéniségéhez maximálisan alkalmazkodunk – akár egy-egy projektet vagy a céget magát tekintve. Azonos figyelmet fordítunk munkánkra akkor is, ha egy komplett projektet viszünk véghez, de akkor is, ha csak egy-egy részfeladat ellátására kapunk megbízást.

Bármilyen problémájával, kérdésével forduljon hozzánk, és mi készséggel állunk az Ön rendelkezésére!

 
Amegrant Webdesign