English Version English Version
Szolgáltatások
Projektadminisztráció
Pályázatfigyelés
Pályázatírás
Projektmenedzsment
Minőségbiztosítás
Partnerkeresés
Pályázatfordítás
Tanácsadás
Pályázatírás - Tiszta verseny!
Tanácsadás

A cégek pályázási lehetőségeinek felmérése, a pályázati anyagok előkészítése. Segítségnyújtás az önállóan pályázó cégeknek, a pályázat beadásának bármely szakaszában.

Természetesen szívesen segítünk az önállóan pályázó cégeknek, vállalkozásoknak is tanácsadás formájában. A pályázati anyagok előkészítése nagy szakértelmet igényelnek, hiszen a különböző terveket megfelelő formába kell önteni, össze kell hangolni a pályázatok adta lehetőségekkel. A dokumentumok, felmérések, kimutatások rendszerezése, a célok precíz, alapos indoklása nélkülözhetetlen a sikeres pályázáshoz.

Szakembereink több éves tapasztalattal, a gazdasági szférában szerzett gyakorlattal támaszt tudnak nyújtani a pályázatok tartalmi kidolgozásában is. Cégünk teljes körű gazdasági, üzletviteli és beruházási tanácsadást, valamint üzleti tervek elkészítését, marketing és reklámtervek kidolgozását is vállalja.

A pályázatírás bármely szakaszában fordulhatnak hozzánk tanácsért, gyors állapot­felmérés után készséggel állunk az Önök rendelkezésére.

 
Amegrant Webdesign